2012. február 2., csütörtök

32. nap

r: tejeskávé, 2 vajas pirítós
t: 2 lágytojás 1 pirítós.. igen sok a kenyér, de nem itthon voltam +1 túrórudi 85 kcal ha jól emlékszem, felírtam
e: rakottkel (igen disznóhúsból) na nem voltam ma jó passzban
u: fehérjeshake
v: 2alma,2pufi

mozgás: negyed óra bringa, 42 perc torna, és még 20 perc séta lesz a -20ba wááá

9 megjegyzés:

  1. A pöttyös kicsi rudi 100 kcal (egyszer terveztem 12 túró rudis napot az 1200 kalóriára). A többit nem kezdem el számolni, mert a rakott kelre ötletem sincs. Ha nem volt sok, akkor még nem annyira gáz ez a nap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boszi:
      Én már készítettem light változatban:
      Rakott karfiol light (3 kiadós adag)


      30 dkg csirkemell 336
      125 g barna rizs 450
      20 dkg karfiol 60
      2 kefír 156
      5 dkg light sajt 110
      1 hagyma 40
      3 kanál oliva olaj 270
      Összesen 1422 Kcal

      Törlés
    2. hát ez nem diéta:) mindenesetre örülj, Juca, hogy még olyan fiatal vagy, hogy nem érzi a tested ezt:(

      Törlés
    3. Ez nem pöttyös volt, hanem tescos.. gondolom milyen egészséges lehetett... de mostanában tényleg padlón vagyok.. na mindegy, ez már nem a fogyókúrás része.

      Törlés
  2. Tudom, hogy ez nem volt egy diétás nap, de nem mindig jön össze. Viszont mozogni mozogtam, szerintem már az is jó..:) És néztem a linket, amit írtál, gratulálok a futáshoz! És tudom, hogy tényleg leírhatatlan érzés :) Nyáron kb. 2 hónap 2-3kmes futások után, egyszer sikerült 5 km-t lefutnom, de halálomon voltam.. de nagyon jó volt valóban.. És nekem is volt már ilyen, hogy nem akartam hazafutni, hanem tettem még kitérőt, mert annyira jól esett. De sajnos nehezen tudom rávenni magam..
    De ettől függetlenül nekem a torna is sokat ad. Bizonyíték arra, hogy képes vagyok összeszedni magam és neki állni, akár este 9kor is, ha tudom, hogy szükségem van rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tornázni itthon csak a héten kezdtem el. Nem vagyok oda érte, de remélem, segít, mert ilyen időben nem merek kimenni futni.

      Ha olvasod Mriját, néhány hónapja még ő is 2-3 km-eket futott. Most meg 10 km felett, és a Margitszigetet is 33 perc alatt. És neki nem volt sportoló előélete, neked meg igen, ha jól értettem. Tavasszal tuti menni fog a Margitszoget neked is!

      Törlés
    2. Igenigen, kicsit jobb idő lesz, tervezem, hogy neki állok én is futni :)
      Jaja, kiskoromtól kezdve táncoltam, de azért sosem az az élsportolótípus voltam.. :)
      De igen.. mindenképp jobban bírom annál, mint aki soha nem sportolt semmit. Nálam inkább akaraterővel és kitartással van a gond, de most már így is sikerélmény ez a diéta, vagy program vagy bármi, amit én most itt csinálok.. :) Sok mindennel próbálkoztam, de sosem igazán. Valakinél a blogon láttam is, ez volt a fejléc..:)Igaza van..:)

      Törlés
    3. Már értél el eredményeket, de igazad van, fejben dől el. Motiváljon a tudat, hogy képes vagy jobban is csinálni, és hogy mi itt figyelünk :)

      Törlés
    4. :) Azt el se tudjátok képzelni, hogy mennyit segít..:)

      Törlés