2012. február 3., péntek

33. nap

R: 1 alma
T: 1 tejeskávé, 1 kindermaxiking
E: krumplipüré, 2 szelet csirkemell
U: 1 alma, 125 g túró 2 édesítőszerrel
V: 1 szelet rozskenyér, 1 szelet sonka

Ééés a nap örömhíre 8habár csokit ettem) de voltam moziban popcorn és fél liter kóla nélkül :D És nem haltam bele..:)

7 megjegyzés:

  1. A csoki és a krumplipüré nélkül ez most tök jól sikerült :) A csoki sajnos néha nálam is lecsúszik, pedig nem kellene, de gyarlók vagyunk. A krumplipüré akár jó is lehet (bár a krumplit nem szokták ajánlani), de ha bolti, akkor elég zsírosra szokták csinálni.

    A mozihoz külön grat, bár a light kólát szerintem néha-néha megengedheted magadnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen:) A krumplit anyum csinálta, úgyhogy zsírmentes és nagyon finom volt:) Mondjuk attól még nem feltétlenül diétás :D
      Light kólára valahogy nem vágyok.. meg ahhoz hozzá tartozik a popcorn is..úgyhogy inkább nem csábultam:)

      Törlés
  2. en annyiban nem ertek egyet, hogy nincs zoldseg. nem latom ertelmet barmi dieta kovetesenek a te esetedben. Viszont van egy tippem,ami nekem kivaloan mukodik. Oszd fel a tanyerod negy reszre. Egy negyed reszre tegyel szenhidratot,egz negyedre feherjet, a felere pedig zoldseget es salatat. Igy kordaban tudod tartani az aranyokat.nem szabad puposra pakolni semelyik negyedet. Igy meg lehet oldani, hogyegyel pl tesztat is. Egy negyed tanyer durumteszta belefer.ez a rendszer tarthato orokke, igy nem szeded vissza azt, amit leadsz. Es ne fogd fel ugy, hogy le vagy szidva. En a mai napig ezt az egyetlen szabalyt kovetem, nincsenek sovargasam, mert nem vonok meg semmit es az elmult ot hetben majdnem negy kilot fogytam. Olvastam azt is, hogy betegeskedsz. En utoljara tavaly juliusban voltam beteg.augusztos ota dietazom, azota semmi bajom - vszont eleg kiegyensulyozottan taplalkozom es nincs legyengulve a szervezetem. Egy elozo posztodnal irtam, hogy szerintem a te etkezesed nem tapanyagokban gazdag, mire te irtal valami olyasmit, hogy csak kemenyitot nem viszel be. En viszont vitaminokra meg nyomelemekre gondoltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szoktam zöldséget enni, csirke mellé ált. az a köret :)
      Miért nem látod értelmét a diétának az én esetemben?
      Ez a módszer, amit most leírtál, elég jónak tűnik :) Már leszoktam a púpostányérról, kedvenc kajáknál is már meg tudom állni :))
      Ezek szerint te sem konkrt diétát követsz, hanem "csak" odafigyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel? (nekem a diéta ennél szigorúbb, azért kérdezem így)

      Igen, betegeskedek, de úgy tűnik, hogy csak az allergia erősödött fel kicsit, mert ma már nem vészes. Jaa, akkor félreértettelek amúgy. Multivitainom most fogyott el, de eddig szedtem. De valószínűleg olyat, ami ebben a diétában igen kevés. Supradyn-ról mi a véleményetek?

      Törlés
  3. konkretan azert nem latom ertelmet a te esetedben a dietanak, mert nem tartod be. objektiv szemmel te nem csak melle eszel, hanem teljesen mast eszel. ezert.

    en egyaltalan nem kovetek semmifele dietat, illetve de, az a neve, hogy G.I dieta, es aszerint osztalyozza az eteleket, hogy mennyire emelik meg a vercukorszintedet. en mielott elhataroztam, hogy ideje lefogyni (akkor ugy 72 kilo kornyeken), kb harom hetig csak olvastam meg gondolkodtam, hogy mit fogok enni, milyen lesz, mennyire akarom szigoruan. nem 70 nap alatt, de fogytam tobb, mint 12 kilot. es tegnap este peldaul egy fel pizzat ettem. ilyenek hetente egyszer belefernek az en etrendem mellett, es nem befolyasoljak, hogy mennyit fogyok. egyenletesen altalaban egy fel kilo megy le egy heten (bar en otszor lezuzok a konditerembe is hetente)

    mire vagy allergias? en kb mindenre a futol a macskaig. abszolut tunetmentes vagyok, miota nem tomom tele a fejem szenhidrattal minden nap.

    hany eves vgy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen...tény, h nem tartom be.. vagyis.. sokszor nem, de van, h igen.. na mindegy.

      Azt, hogy mire vagyok allergiás, fogalmam sincs. Nyáron jött ki. Voltam sztk-ban allergiás vizsgálaton, vérvételeset csináltak, minden negatív. De, allergiás vagyok a doki szerint. Csak gyógyszerrel bírom, ha egy napig nem szedem, végem. De már a gyógyszer se hat annyira.. ízek, szagokat már alig érzek néha. Úgyhogy elmentem honvédba, tegnap volt ct-m, majd kitalálják.. remélem, mert szörnyű..

      21 éves vagyok, lassan 22. Miért?

      Törlés
  4. mit szedsz az allergiara? mik a tunetek? tusszogsz? fulladsz?

    VálaszTörlés